کدام کشورها بیشترین ضرر گردشگری را از بحران کرونا متحمل می‌شوند؟

صنعت گردشگری از آنجا که بسیاری از مردم جهان به‌ صورت خودخواسته یا اجباری به دلیل گسترش ویروس کرونا به قرنطینه رفته‌اند، با یک بحران جدی روبرو است.

چمدان - براساس مصوبه شورای مسافرتی و جهانگردی که نماینده صنعت بین المللی گردشگری است، سفر و جهانگردی در سال ۲۰۱۸ بالغ بر ۸.۸ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک کرده است و مسئولیت ۱۰.۴ درصد از کل فعالیت های اقتصادی دنیا را بر عهده داشته است. این شورا تخمین می زند که ۳۱۹ میلیون شغل در سراسر جهان زیر مجموعه صنعت جهانگردی است.

با بسته شدن مرزها و قرنطینه مردم در سراسر جهان برای هفته ها و برای کمک به جلوگیری از گسترش ویروس کرونا، بسیاری از شرکت‌ها در تلاش برای سرپا ماندن هستند. حداقل سه شرکت هواپیمایی در ایالات متحده و انگلستان برای ورشکستگی ثبت نام کرده اند. این بیماری همه گیر باعث ورشکستگی در صنعت کشتی‌های کروز نیز شده است و شهرت کشتی‌های کروز برای سفر بدون دردسر تحت تأثیر شدید قرار گرفته است.

در بین ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان، تایلند و فیلیپین بیش از یک پنجم تولید ناخالص داخلی خود را وابسته به صنعت توریسم هستند. دو تا از کشورهایی که بیشترین ضربه را از شیوع کرونا خورده‌اند، یهنی اسپانیا و ایتالیا نیز به شدت به صنعت توریسم وابسته هستند. کشوری که کمترین وابستگی را به توریسم دارد، کره جنوبی است که آن کشور به خوبی از شیوع ویروس جلوگیری کرده است

با این حال، شدیدترین بحران اقتصادی در کشورهایی کوچک وجود خواهد داشت که کل اقتصاد خود را مدیون گردشگران خارجی هستند. از بین ۲۰ کشور اول که به سفر و جهانگردی به عنوان منبع تولید ناخالص داخلی وابسته هستند، ۱۵ کشور از جزایر کوچک هستند. برای مثال ایسلند که اقتصادش در طی بحران مالی سال ۲۰۰۸ دچار مشکلات شدیدی شد، دوباره قسمتی از اقتصادش را از دست رفته خواهد دید، زیرا بیش از یک سوم تولید ناخالص داخلی این کشور از سفر و گردشگری حاصل می شود.

منبع : foreignpolicy

کد خبر 248445

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 3 =