رشته های تحصیل پرطرفدار در ترکیه + شرایط تحصیل

رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه می‌توانند شما را به درآمد و شغل‌های عالی در ترکیه برسانند که در این مقاله سعی کردیم بیشتر در مورد این رشته‌ها با شما صحبت کنیم.

کشور ترکیه، به عنوان یکی از کشورهای همسایه ایران روز به روز در حال پیشرفت است و سالانه دانشجویان بین المللی بسیار زیادی شروع به تحصیل در دانشگاه های ترکیه می‌کنند. رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه می‌توانند فرصتی عالی برای دانشجویان جهت علم آموزی و کسب درآمد در ترکیه یا سایر کشورهای خارجی باشند. خوشبختانه دانشگاه‌های زیادی در ترکیه وجود دارند که با رنکینگ خوب فرصت عالی را برای پذیرش دانشجویان بین المللی در نظر می‌گیرند. در هر صورت آشنایی با رشته‌های پرطرفدار ترکیه به دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در ترکیه را دارند کمک می‌کند تا بهتر رشته تحصیلی مد نظر خودشان را انتخاب کنند.

بررسی رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه

رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه می‌توانند فرصتی عالی برای دانشجویان جهت ادامه تحصیل باشند. در ادامه برخی از رشته‌های پرطرفدار تحصیلی در ترکیه را به شما معرفی می‌کنیم که بسته به مدرک دیپلم خود می‌توانید هر یک از این رشته‌ها را انتخاب نمایید.

  • رشته مهندسی نرم افزار

رشته مهندسی نرم افزار یکی از رشته‌های محبوب و پرطرفدار ترکیه است. این رشته در دانشگاه‌های مطرح در مقاطع تحصیلی مختلف تحصیل می‌شود تا دانشجویان بتوانند با یادگیری مهارت‌های برنامه ریزی، اجرای اپلیکیشن‌های موبایلی و ... به عرصه دیجیتال و فناوری اطلاعات وارد شوند و راهی برای توسعه نرم افزارها و سامانه‌های موجود پیدا کنند.

  • رشته پزشکی

همانطور که رشته پزشکی در کشور ایران محبوب است، جزء رشته‌های پرطرفدار در ترکیه نیز محسوب می‌شود. این رشته در دانشگاه‌های علوم پزشکی ترکیه تدریس می‌شود. همه دانشجویان به غیر دانشجویان ممتاز باید یک سال پس از فارغ التحصیلی در مراکز درمانی خدمات ارائه کنند تا بتوانند وارد عرصه طب و درمان شوند.

  • رشته دندانپزشکی

یکی دیگر از رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در دانشگاه‌های ترکیه رشته دندانپزشکی است. این رشته پرستیژ کاری بسیار خوبی دارد و تقریبا جزء رشته‌های پردرآمد در ترکیه و سایر کشورها محسوب می‌شود. دندانپزشکی دارای زیر شاخه‌های متنوعی است که می‌توانید بسته به علاقه خودتان هر کدام را انتخاب کنید.

  • رشته پرستاری

یکی دیگر از رشته‌های مربوط به علوم پزشکی که طرفداران زیادی در ترکیه دارد، رشته پرستاری است. درآمد پرستاران در کشور ترکیه نسبتا بالا است. از طرفی پرستیژ کاری پرستاران ترکیه بسیار عالی بوده و این موضوع فرصت خوبی را برای بانوان و آقایان برای کسب درآمد در ترکیه فراهم می‌کند.

  • رشته فیزیوتراپی

رشته فیزیوتراپی یکی از رشته‌های پرطرفدار و محبوب در ترکیه است. با تحصیل در این رشته راهی برای کسب درآمد خودتان پیدا می‌کنید و از همه مهم‌تر اینکه می‌توانید به مردم خدمت کنید. مزیت رشته فیزیوتراپی این است که پس از 4 سال تحصیل در آن می‌توانید وارد شغل و حرفه فیزیوتراپی شوید.

شرایط تحصیل در رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه

بررسی شرایط تحصیل در رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه

خوشبختانه کشور ترکیه از جمله کشورهایی است که هر ساله با شرایط نسبتا ساده دانشجویان بین المللی را با مدرک تحصیلی دیپلم، کارشناسی و کارشناسی ارشد پذیرش می‌کند. با این حال شرایط تحصیل در هر یک از رشته‌های پرطرفدار در ترکیه بستگی به نوع دانشگاه مورد نظر دانشجو دارد. اولین و مهم‌ترین شرط برای تحصیل در رشته‌های پرطرفدار ترکیه این است که افراد دارای مدارک ذکر شده باشند و اگر این مدارک را نداشته باشند باید حتما از کشور خودشان مدرک معادل را دریافت کنند.

با تکمیل فرم پذیرش، ارسال رزومه (به ویژه برای مقاطع تحصیلی بالاتر)، ریز نمرات دانشگاه و مدرک تحصیلی، پرداخت هزینه درخواست نامه و سایر مدارک مورد نیاز می‌توانید به دانشگاه مد نظر خودتان جهت تحصیل در رشته‌های پرطرفدار ترکیه درخواست بفرستید و در کوتاه‌ترین زمان ممکن در ترکیه مشغول به تحصیل شوید.

چالش‌ها و راهکارها در انتخاب رشته

انتخاب رشته در ترکیه چالش زیادی را به همراه ندارد. چرا که اکثر رشته‌های دانشگاه‌های ترکیه در کشور ایران نیز وجود دارند و دانشجویان ایرانی می‌توانند از مقطع تحصیلی کارشناسی (یعنی پس از دیپلم) تا مقطع تحصیلی دکتری را در دانشگاه‌های ترکیه تحصیل کنند. با این حال یکی از مهم‌ترین مواردی که باید برای تحصیل و انتخاب رشته در دانشگاه‌های ترکیه به آن توجه شود، نوع زبان تحصیل است. در برخی از دانشگاه‌های ترکیه امکان ادامه تحصیلی با زبان انگلیسی وجود دارد، ولی دانشجویان برای ورود به چنین دانشگاه‌هایی باید حتما دارای نمره قبولی آزمون SAT باشند.

علاوه بر این رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه در دانشگاه‌های مطرح به راحتی قابل پذیرش نیستند. ممکن است مجبور شوید برای تحصیل در ترکیه دانشگاه یا رشته مورد نظر خودتان را تغییر دهید. در ادامه راهکارهایی را برای انتخاب رشته اصولی در ترکیه به شما ارائه می‌کنیم.

  • حتما رشته تحصیلی مد نظر خودتان را در اولویت قرار دهید و سپس بر اساس رزومه و شرایط دانشگاه‌ها، درخواست پذیرش را ثبت کنید.

  • دانشجویانی می‌توانند راحت‌تر در ترکیه پذیرش بگیرند که به چند زبان از جمله زبان ترکیه استانبولی و انگلیسی تسلط داشته باشند.

  • حتما در هنگام انتخاب رشته به رنک دانشگاه انتخابی خودتان به ویژه در رشته مورد نظر توجه داشته باشید.

  • برای انتخاب بهترین رشته جهت تحصیل در ترکیه، آینده شغلی خودتان را بررسی کنید. هیچ گاه بدون توجه به آینده‌ای که برای آن برنامه‌ریزی کرده‌اید، رشته تحصیلی خود را انتخاب نکنید.

  • قبل از انتخاب رشته در هر یک از رشته‌های پرطرفدار ترکیه با مشاورین متخصص مشورت کنید. هزینه تحصیل و زندگی در ترکیه پایین نیست. بنابراین برای ادامه تحصیل حتما رشته‌هایی که آینده مناسبی دارند را انتخاب کنید.

فرصت‌های شغلی پس از فارغ التحصیلی در ترکیه

فرصت‌های شغلی پس از فارغ التحصیلی در ترکیه

دانشجویان پس از فارغ التحصیلی در هر یک از دانشگاه‌های ترکیه می‌توانند فعالیت خودشان را در حوزه‌های مختلف کاری آغاز کنند. رشته‌های تحصیلی پرطرفدار در ترکیه بسیار متعدد هستند و پس از فارغ التحصیلی از هر یک از این رشته‌ها می‌توان با درآمد بالایی در کشور ترکیه مشغول به کار شود. برای اینکه اجازه کار در ترکیه داشته باشید، یا باید اقامت دائم برای شما ایجاد شده باشد یا اینکه ویزای کار ترکیه را دریافت کنید.

با توجه به پیشرفت‌های روزافزون ترکیه دانشجویان پس از فارغ التحصیلی می‌توانند با مشاوران امیدار ویزا در یک شغل پردرآمد در ترکیه مشغول به کار شوند. بسته به نوع رشته انتخابی فرصت‌های شغلی در ترکیه نیز متفاوت است؛ اما تقریبا در همه حوزه‌ها، برای دانشجویان شغل وجود دارد و این دانشجویان هستند که باید با اثبات مهارت و دانش خودشان شغل مناسب در ترکیه اتخاذ کنند. مدارک بسیاری از دانشگاه‌های ترکیه مورد تایید کشور ایران و سایر کشورها هستند و این یعنی اینکه دانشجویان پس از فارغ التحصیلی علاوه بر اینکه می‌توانند در ترکیه مشغول به کار شوند، می‌توانند برای پیدا کردن شغل به کشورهای دیگر نیز بروند.

کد خبر 250003