به گزارش ایران، سید صالح درخشان معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اصفهان گفت: یکهزار واحد و تأسیسات گردشگری، میهمانپذیر، بومی گردی در سطح استان فعالیت داشتند که با شیوع بیماری کرونا تماماً تعطیل شده و در آستانه ورشکستگی کامل هستند.
وی افزود: از زمان اعلام و ابلاغ تعطیلی این اماکن از سوی دولت، تاکنون همه این اماکن تعطیل بود و فعالیت آنها صفر درصد است و تنها چهاردهم درصد شاهد تخلف دراین اماکن بودیم که پس از بازرسی، اقدام به برخورد قانونی شده است. [وی با تأکید براینکه سلامت افراد اولویت همه مسئولان است، افزود: به جز اماکن و تأسیسات گردشگری ، ٢٥٠ آژانس مسافری و بالغ بر یکهزارلیدر و سرپرست تور که از این تعداد ٤٠٠نفر فعال بوده و عمدتاً قشر تحصیلکرده هستند و به جز این فعالیت هیچگونه منبع درآمد دیگری ندارند متأسفانه همگی بیکار هستند و می توان گفت وضعیت گردشگری و معیشت پرسنل در مجموع وحشتناک است.
درخشان در پاسخ به این سؤال که آیا تمهیداتی برای خروج از این وضعیت برای این صنعت و کادر فنی آن نشده است، اظهار داشت: بله ما به دولت نامه نگاری کرده ایم وپیشنهاداتی را نیز مطرح کرده ایم ، کما اینکه دیروز یک جلسه ویدئو کنفرانس با آقای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری و رئیس بانک مرکزی داشتیم که دراین جلسه نمایندگان استان های فارس و یزد نیز حضور داشتند که دراین جلسه مطرح شد تا با اعطای وام و تسهیلات با نرخ ١٢درصد برای این صنعت موافقت شود. همچنین در بخش حامل های انرژی یک مهلت یک ساله داده شود تا این قسمت جان دوباره بگیرد.
وی افزود: پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه ها و نیز یک تعطیلی پسا کرونا مطرح شد تا بخش سفر به چرخه خود بازگردد چرا که معتقد هستیم جامعه نیاز به نشاط اجتماعی دارد ضمن اینکه تأسیسات گردشگری وصنایع دستی که به عنوان صنعتی پاک و سبز محسوب می شود باید جان دوباره گیرد بنابراین درنظر گرفتن تعطیلات مقطعی بعد از پایان این بیماری ضروری به نظر می رسد.معاون سرمایه گذاری و برنامه ریزی گردشگری اصفهان گفت:از آنجایی که اولویت ما گردشگری است و دولت نیز به سمت توسعه اقتصاد بدون نفت است ، لازم و ضروری است که دولت در بخش گردشگرحمایت های خود را انجام دهد تا یک بار دیگر شاهد حرکت این قطار باشیم.
نظر شما