-
لاک پشت ۱۰۰ ساله ای که پدر نیمی از لاک پشتهای گونه خود است، سرانجام به خانه اش بازگشت
یک لاک پشت ۱۰۰ ساله دیگو و ۱۴ لاک پشت دیگر پس از کمک به نجات گونه های خود که در معرض انقراض قرار داشتند، به خانه خود در جزیره اسپانولا واقع در جزایر گالاپاگوس بازگشتند. دیگو، "رسما" در ژانویه بازنشسته شد و انتظار می رود در ماه مارس به اسپانیا برگردد.
-
عکس های هوایی متفاوتی که باعث می شود جهان را از منظر جدیدی ببینید
برنامه عکاسی رایگان آگورا به تازگی مسابقه Aerial۲۰۲۰ خود را برگزار کرده و در این مسابقه از عکاسان خواسته است تا بهترین عکسهای خود را که می تواند هر چیزی را از "اسکله های شهری تا مناظر طبیعی خارج از این جهان" شامل شود و از هوا گرفته شده است، برای آنها ارسال کنند.
-
عکس باورنکردنی زیر آب از نهنگ مادر و فرزندش؛ برنده جایزه ۱۲۰ هزار دلاری
عکاس استرالیایی، یاسمین کری به دلیل عکس فوق العاده خود در زیر آب در مسابقه معتبر بین المللی HIPA جایزه برتر را به خانه برد. عکس خیره کننده کری از یک نهنگ و فرزند جدید او برنده جایزه ۱۲۰ هزار دلاری مسابقات HIPA شد.
-
دلفین ها پس از ۳۰ سال به کلکته برگشتند | هر چقدر قرنطینه کرونا برای انسان عذاب آور بود اما برای حیوانات مفید بود
دیدن دلفینهای رودخانه آسیای جنوبی این روزها بسیار نادر است، اما به لطف کاهش آلودگی آب، این موجودات زیبا تصمیم گرفتند در سواحل حاضر شوند و به ساکنان شهر سلام بگویند.
-
عکس هایی بی نظیر و درخشان از قطب جنوب و رنگ آبی فریبنده آن
عکاس استرالیایی، لی کندی در میان تمام زیبایی های این مکان متروک، انرژی خلاقانه خود را در عکس گرفتن از نور بی نظیر قطب جنوب و بازتاب آن از سطح یخی محیط متمرکز کرده بود. نمونه کارها حاصل شده، نمای چشمگیر در این منظره باشکوه است.
-
زیباترین دریاچه های جهان را بشناسید + عکس
موضوع بسیار جالب در مورد دریاچه ها این است که، آنها تقریباً ۴٪ از سطح جهان را پوشش می دهند. با این حال، این نباید تعجب آور باشد، زیرا تقریبا ۱۱۷ میلیون دریاچه در سراسر جهان وجود دارد.
-
لحظات دیدنی و زیبا بین حیوانات و نوزادانشان + عکس
برخی از مادران تخمها را در بالای درخت و برخی در کف دریا میگذارند، در حالیکه برخی دیگر حاملگیهای طولانی و تولد زنده را انجام میدهند. بسیاری از مادران به تنهایی هستند، اما تعداد معدودی مادر خوش شانس هم میتوانند کمک و یا پرستار بچه داشته باشند.
-
یک سیارک بزرگ به اندازه ساختمان امپایر استریت از کنار زمین عبور میکند
پیش بینی می شود یک سیارک به اندازه ساختمان امپایر ایالتی در تاریخ ۶ ژوئن از کنار زمین عبور کند، اما این حرکت به سیاره ما آسیبی نخواهد زد و همانطور که می دانیم بشریت را از بین نمی برد.
-
عکس های پر زرق و برق از زندگی زیر دریا که نفس شما را بند می آورند
اقیانوس یکی از بزرگترین رازهای کره زمین است. در زیر سطح آبی مواج آن، دنیایی رنگارنگ وجود دارد که تقریباً ۲۰۰ هزار گونه منحصر به فرد و عجیب و غریب و زیبا در آن زندگی میکنند.
-
۱۵ عکس جالب از طبیعت که به موقع گرفته شده و باعث خنده شما خواهند شد
بهترین قسمت در مورد حیوانات این است که آنها غیرقابل پیش بینی و خنده دار هستند. باور نمی کنید؟ همه این عکس ها برای اثبات این ادعا هستند.
-
ملخ های تهران خطرناکند؟
علیمراد سرافرازی معاون سازمان حفظ نباتات را درباره حمله ملخ ها به تهران و احتمال خطرناک بودن آنها توضیحاتی داد.
-
بازدید پنگوئن های باغ وحش کانزاس از یک موزه هنری | نظر پنگوئن ها درباره نقاشی های باروک و مونه چیست؟
سه پنگوئن هامبولت باغ وحش کانزاس سیتی از موزه هنری نلسون آتکینز در مجاورت باغ وحش بازدید کردند.
-
روزهای خوش دریاچه ارومیه به روایت تصویر
اخیرا تراز سطح آب دریاچه بهمیزان یکهزار و ۲۷۱ متر و ۹۰ سانتیمتر رسیده و در مقایسه با تراز یک هزار و ۲۷۱ متر و ۸۸ سانتیمتری سال گذشته در زمان مشابه با افزایش روبهرو بودیم.
-
ماجرای تلخ تک درخت تنهای روستای تفریحی لولو اطراف شهر ایذه
محمد جواد ترابی خبرنگار حوزه علم و چند کاربر دیگر در حساب های توئیتری شان این تصاویر را منتشر کرده اند. این دو تصویر در فاصله کوتاهی از یک درخت و در نبودش گرفته شده اند. تک درخت کهن، در شیب ملایم یک تپه در روستای لولو بخشِ سوسنِ شهرستان ایذه در استان خوزستان که مانع فرسایش خاک و عامل زیبایی این طبیعت بود، درختی که دیگر نیست!
-
شکار در جنگلهای شمال کشور برای ۵ سال ممنوع شد
روابط عمومی اداره کل محیط زیست مازندران از ممنوعیت تیراندازی و شکار در سطح تمامی عرصههای جنگلی شمال کشور واقع در استانهای گیلان، مازندران و گلستان خبر داد و گفت: از تاریخ سوم اردیبهشت ماه امسال به مدت پنج سال به عنوان مناطق شکار ممنوع تعیین و معرفی میشود.
-
دریاچه ارومیه در بهترین وضعیت خود طی ۱۰ سال اخیر
حدود ۱۰ سال از روزهایی که دریاچه ارومیه مرگ تدریجی خود را به دلیل کاهش بارشها و عوامل انسانی متعدد از جمله عدم تامین حقابه آغاز کرده بود، میگذرد. طی آن روزها عکسهایی از بزرگترین دریاچه آب شور کشور منتشر میشد که هر ایرانی را دل نگران میکرد. «گلین گئدک آغلایاق/ اورمو گولو دولدوراق» - بیایید برویم گریه کنیم و دریاچه ارومیه را با اشکهایمان پر کنیم – شعری بود که آن روزها ورد زبان مردم ارومیه شده بود.
-
ورود گردشگران به همه مناطق تحت مدیریت محیط زیست لرستان ممنوع شد
مدیرکل حفاظت از محیط زیست لرستان، تاکید کرد: ورود گردشگران به همه مناطق تحت مدیریت محیط زیست استان ممنوع است.
-
کرونا؛ فرصتی برای پاکسازی جنگل ابر
شیوع کرونا و ممنوعیت ورود گردشگران به سایتهای تاریخی و گردشگری و از جمله سایت گردشگری منحصربه فرد جنگل ابر فرصتی فراهم کرده که این جنگل زیبا از زبالهها پاکسازی شود.
-
ماجرای ورود میمون ها به ایران چیست؟
ویدیویی با محتوای هجوم میمونهای کویت به ایران از طریق عراق در فضای مجازی منتشر شده که مورد توجه کاربران است.
-
ژست جدید شکارچیان خارجی با حیوانات شکار شده در ایران + عکس
در حالی که سازمان محیط زیست از تعداد مجوزهای صادر شده و درآمد حاصل از آنها اطلاعاتی منتشر نمیکند تنها منبع خبری برای کسب اطلاعاتی درباره حیوانات شکارشده توسط اتباع خارجی در ایران، تصاویری است که این شکارچیان برای فخرفروشی به یکدیگر منتشر میکنند!
-
اطلاعات تازه درباره اتفاق اخیر میانکاله؛ مرگ ٣٠ هزار پرنده مهاجر
یک ماه و ١٠ روز است که پرندگان مهاجر تالاب میانکاله مشغول مردناند. فعالان محیطزیست میگویند تا امروز باید شمار لاشهها به ٢٥هزار قطعه رسیده باشد و سازمان دامپزشکی میگوید این آمار به ٣٠هزار لاشه هم خواهد رسید. این سازمان یک هفته پس از وقوع این تلفات غیرعادی، بوتولیسم را دلیل قطعی مرگ مهاجران اعلام کرد و با وجود انتقادهای بسیار و طرح فرضیات مختلف، سر حرفش ایستاد.
-
حال نگین آبی آذربایجان خوب است | افزایش ۱.۵ میلیارد مترمکعبی حجم آب دریاچه ارومیه
بررسی تغییرات حجم آب دریاچه ارومیه نشان میدهد که حجم این دریاچه بر اساس آخرین پایش صورت گرفته یک میلیارد و ۵۵۰ میلیون مترمکعب بیشتر از زمان مشابه سال گذشته است.
-
پیشنهاد تشکیل وزارتخانه منابع طبیعی و وزارتخانه وزارت محیط زیست
یک فعال محیط زیست گفت: نمایندگان مجلس یازدهم در جهت تشکیل یک وزارتخانه قوی به عنوان وزارتخانه منابع طبیعی و یک وزارتخانه قوی به عنوان وزارت محیط زیست تلاش کنند.
-
بیمارستان کوالاها؛ تلاش برای پرورش و نجات حیوانات از آتش سوزیهای استرالیا
آتشسوزیهای استرالیا موجب از بین رفتن حدود نیم میلیارد جانور در این کشور شده است. گرچه آمار دقیقی از مرگ و میر کوالاها در دست نیست اما بخش مراقبتهای ویژه بیمارستان کوالاها در شهر پورت مکوایر استرالیا پر شده از کوالاهایی که دچار سوختگی شدهاند.
-
اجرای یک طرح کلان ملی برای پایش سواحل خلیجفارس؛
دشواریهای خلیجفارس با اسیدیشدن و افزایش دما | پیشبینی مرگ مرجانها تا پایان قرن حاضر
مطالعات محققان پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی نشان میدهد خلیج فارس با چالش اسیدی شدن و افزایش دما مواجه است، به گونهای که بر اساس برآوردها مرجانهای خلیج فارس که بسیار نسبت به گرمای آب حساس هستند، نمیتوانند خود را به سرعت با شرایط دمای آب سازگار کنند و احتمالا تا پایان قرن حاضر دیگر شاهد حیات مرجانهای این حوزه نباشیم؛ ضمن آنکه در هر دهه این حوضه با افزایش ۳ دهم درجهای هوا مواجه است.
-
مرگ بار ترین پدیده جوی کشور چه بود؟ | بازخوانی بوران و سرمایی که ۴ هزار نفر را در ایران کشت
شایعه ورود موج سرمای سخت و عجیب در کل کشور از اواخر دی ماه امسال آغاز شد؛ ادعایی که نوید چند روز سخت برفی در بهمن ماه را میداد اما این اتفاق رخ نداد و خبری از سرمای عجیب نبود. برعکس بورانی که سال ۱۳۵۰ برخی از روستاهای ایران و ساکنانش را ناپدید کرد. بورانی که با تخمین ۴ هزار کشته در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسید.
-
-
-