چمدان : جلیل جباری مدیرکل میراثفرهنگی آذربایجان غربی در این جلسه اقدامات انجامشده و برنامههای حوزههای سهگانه این ادارهکل در استان و شهر ارومیه را تشریح کرد و با اشاره به ظرفیتهای گردشگری ارومیه گفت: ارومیه بهلحاظ تاریخ و طبیعت و مردمان بافرهنگ آن ظرفیتهای بسیار خوبی برای صنعت گردشگری داشته و میتوان بهلحاظ ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی اقدامات مؤثری انجام داد اما با این وجود در رتبه بیستوهشتم بهلحاظ اشتغال در کشور هستیم.
او تصریح کرد: ما در حوزههای مختلف اعم از میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری اقدامات خوبی در سطح استان و ارومیه انجام دادهایم اما نیازمند حمایتهای همهجانبه هستیم که امیدواریم شورا در جلسات خود نسبت به موضوعات حوزههای سهگانه ما حساسیت بیشتری نشان دهد.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری ادامه داد: خوشبختانه در سالهای اخیر شورا نگاههای گردشگری، میراثی و صنایعدستی داشته و محوریت برنامههای خود را با این سه حوزه تطبیق داده است.
او با اشاره به وجود پادگان لشگر ۶۴ ارومیه و ساختمانهای تاریخی آن گفت: همه سعی ما بر این است تا آثار تاریخی را حفظ و احیا و در این زمینه تلاش شده تا ساختمانهای تاریخی لشگر ۶۴ ارتش را تبدیل به موزههای مختلفی همچون موزه سلاح، لباس و... کنیم و برای این امر نیز رایزنی انجام شده تا بهمین منظور ردیفهای بودجهای از سوی سازمان متبوع باز شود.
جباری افزود: استان آذربایجان غربی دارای ۱۵۷۳ اثر ثبتشده در فهرست آثار ملی است، دو اثر تاریخی این استان یعنی قرهکلیسا در چالدران و تختسلیمان در تکاب نیز به ثبت جهانی رسیده و ۲۵ اثر معنوی استان در فهرست آثار ناملموس بهثبت رسیده و جاذبههای طبیعی فراوانی اعم از جنگلها، کوهها، دریاچهها، غارها و... داریم اما متأسفانه میزان مسافر ورودی ما در حد انتظار نیست.
او با اشاره به موضوع ارومیه شهر بینالملل ادامه داد: اگر میخواهیم در سال ۲۰۲۰ ارومیه را بهعنوان شهری بینالمللی معرفی کنیم باید از تجارب دیگر شهرها مانند تبریز و همدان استفاده کنیم.

کد خبر 8672
نظر شما