چمدان :  روزنامه ال کنفیدنسیال در ادامه نوشت: ماه نوامبر است و دمای هوا 18 درجه. مساجد ایران خالی‌ هستند و در خیابان‌ها، گردشگری دیده نمی‌‌شود. این یک چیز بی‌‌‌سابقه است وقتی‌ که در نظر بگیریم که این کشور در ظرف دو سال شمار بازدید کنندگان خود را دو برابر کرده است. با این حال، این کشور یکی‌ از معدود مقاصدی است که سرشار از گنجینه‌های معماری است به طوری که گردشگران می‌‌توانند بدون اینکه همدیگر را هل بدهند، از این آثار عکس بیاندازند. ازدحام وجود ندارد و دولت ایران نیز می‌‌خواهد که این روال ادامه یابد.

 




 

این روزنامه افزود: آژانس‌های مسافرتی، اغلب برای پوشش درخواست‌های روز افزون از سوی کشورهایی نظیر اسپانیا ، چه به دلیل نبود جا و چه به دلیل کیفیت آنها، مشکل دارند زیرا بسیاری از این هتل‌ها یا بسیار قدیمی‌ هستند یا که نیاز فوری به مرمت و بازسازی دارند.

به نوشته ال کنفیدنسیال، فقط دو هتل پنج ستاره در مرکز تهران و دو هتل دیگر از همین دسته در اصفهان وجود دارند، هرچند که یک هتل پنج یا چهار ستاره ایران، اغلب معادل با یک هتل سه ستاره اروپا است.

در گزارش ایرنا به نقل از این روزنامه تأکید شده است: جدا از دسته‌بندی هتل‌ها، همه آنها چه در طول فصل و چه خارج از آن ، برگه «هتل پر است» را بر درب خود آویزان کرده‌ا‌ند. نبود رقبا به آنها اجازه می‌‌دهد که در یک هتل پنج ستاره، قیمت‌های بیش از حدی که از شبی 250 یورو برای هر نفر پایین‌تر نمی‌‌آید را بگذارند.



در این گزارش آمده است: این نرخ متوسط برای آژانس‌ها است اما برای افراد خصوصی دو برابر می‌‌شود. هتل‌های زنجیره‌ای بزرگ بین المللی اسپانیا نظیر «ملیا» یا«ان اچ»، هنوز ساختمان‌های خود را در این بازار نساخته‌ا‌ند هرچند که سفارت ایران در اسپانیا روشن ساخته که در حال مطالعه آن است.

رسانه اسپانیایی در ادامه نوشت: نتیجه فقدان رقبا این است که چند هتل اندک، یک کیک را بین هم تقسیم کرده‌ا‌ند و اغلب از آن سوء استفاده می‌‌کنند زیرا به خوبی‌ می‌‌دانند که ایران یکی‌ از پر جاذبه‌ترین مقاصد است.

این نشریه با اشاره به اینکه شمار گردشگران اسپانیایی در سال 2016 نسبت به سال گذشته با 7000 نفر در ایران دو برابر شده تصریح کرد: بنابر اعلام سفارت ایران در اسپانیا، شمار جهانی‌ بازدیدکنندگان از ایران به 7 میلیون و 500 هزار نفر رسید که اگر به اروپا اشاره شود کشورهای آلمان، فرانسه، ایتالیا، اسپانیا و پرتغال در راس آن قرار دارند.

ال کنفیدنسیال نوشت: با این حال، ایران می‌‌تواند شمار بازدیدکنندگان خود را پنج برابر کند اگر مقامات علاقمندی بیشتری به تسهیل و ترویج گردشگری داشته باشند هرچند که سفارت ایران در اسپانیا آشکار ساخته که دولت قصد ساختن 400 هتل چهار و پنج ستاره را دارد و مشتاق است که در سال 2025، میزبان 20 میلیون گردشگر خارجی‌ باشد.

این روزنامه با اشاره به اینکه به رغم تمامی این مشکلات، ایران در حال حاضر دهمین مقصد درخواست شده از سوی اسپانیایی‌ها درسفرهای فاصله متوسط است نوشت: به دیدنی‌های تهران یا زیبایی شهرهای منحصر به فرد نظیر اصفهان یا یزد باید ثروت‌های فرهنگی‌ این کشور مانند مهربانی مردمش که همیشه آماده همراهی گردشگران با یک لبخند هستند را نیز اضافه کرد.



این نشریه در ادامه نوشت: افزون برآن به گفته تور اپراتورهای اسپانیایی، بی‌‌ثباتی خاورمیانه، درگیری‌های مسلحانه یا بمب گذاری‌هایی که گاهی‌ وقت‌ها به مصر ضربه وارد می‌‌کنند، گردشگری را به سوی کشورهای امن نظیر ایران سوق داده‌ا‌ند.

این رسانه در ادامه نوشت: به گفته شرکت هواپیمایی «ترکیش ایرلاین»، ارزان بودن قیمت‌ها نیز تاثیر می‌‌گذارد. یک سفر سازماندهی شده از طریق یک آژانس مسافرتی (با پرواز، هتل‌ها ، سفر بین شهرها و غذا) تنها بین 1800 تا 2300 یورو برای هر نفر در ایران هزینه دارد.

این شرکت هواپیمایی که از شهرهای مادرید، بارسلون، والنسیا، بیلبائو یا مالاگا به شهرهای تهران، اصفهان یا شیراز پرواز می‌‌کند، یک سهم 70 درصدی در این بازار دارد و به گفته آنها، درخواست پروازها به ایران در هفت سال گذشته پنج برابر شده است.

در گزارش آمده است: 35 آژانس مسافرتی‌ اسپانیایی که سفر به ایران را ارائه می‌‌دهند، تنها باپیشنهاد کم هتل‌ها و کندی همکاری سازمان گردشگری ایران روبرو نیستند. به رغم اینکه ایران زیرساخت‌های قابل قبول و ناوگان خوب اتوبوس دارد کمبود راهنماهایی که به زبان اسپانیایی صحبت کنند نیز وجود دارد و این یک مشکل است.



 

آیا ایران مقصد امنی‌ است ؟ 

ال کنفیدنسیال اشاره دارد که اسپانیایی‌ها ترس از ایران را از دست داده‌ا‌ند اما هنوز هم معمول است که نخستین پرسش بسیاری از مسافرانی که به آژانس‌ها برای کسب اطلاعات مراجعه می‌‌کنند، در مورد این باشد که آیا ایران، مقصد امنی‌ است یا نه؟

این روزنامه تصریح کرد: برخلاف همسایگانش، ایران از حملات تروریستی کمی‌ رنج برده و می‌‌شود گفت که یک کشور امن است ، جایی‌ که می‌‌شود با آرامش در خیابان‌های آن قدم زد.





 

به نوشته این نشریه، بیشترین خطر که درایران گردشگران را تهدید می‌کند، عبور از خط عابر پیاده است. جاده‌ها، تنها مکانی هستند که ایرانی‌ها، کار را برای گردشگر آسان نمی‌‌کنند و این بر خلاف آنچه که گردشگر در بازارها، باغ‌ها ، آرامگاه‌ها، چای خانه‌ها و یا هر گوشه کنار دیگری پیدا می‌‌کند است. افراد مهمان نواز، خوشرو و مودب که عادت کمی‌ دارند که غربی‌ها را ببینند و سعی‌ دارند که هم نوع خود را خشنود کنند.

کد خبر 6288

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 3 =