مازندرانی‌ها به دریا پشت کرده‌اند؛ ریشه تاریخی هم دارد | چند درصد سواحل مازندران در اختیار مسافران است؟

چمدان : مهران حسنی در جمع اعضای کارگروه گردشگری و صنایع دستی اتاق فکر توسعه و تعالی استان در دانشگاه مازندران اظهار کرد: رویکرد دریا اگر بر اساس گردشگری باشد بسیار قابل توجه است اما نکته اینجا است که مازندرانی‌ها از دریا غافل هستند و به دریا پشت کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سبک زندگی، معیشت و حتی در اشعار و ادبیات مردم مازندران دریا را در نظر نگرفته‌ایم، تصریح کرد: اینکه چرا گردشگری دریایی از آن غفلت شده است سابقه تاریخی دارد.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود: غفلت مسئولان نسبت به دریا بحثی است که رسانه‌ها از آن استفاده می‌کنند اما این سابقه تاریخی دارد و چندان هم به مسئولان مربوط نمی‌شود.

حسنی با اشاره به اینکه متاسفانه در زمان‌های مختلفی که بحث دریا مطرح شد، بدون برنامه ریزی ورود کردیم، گفت: کارهای مهمی در بحث ساحل اتفاق افتاده است اما بدون برنامه ریزی بود.

وی با بیان اینکه بیش از 90 درصد ساحل در اختیار مسافران قرار ندارد، اظهار کرد: در گردشگری دریایی باید به دو موضوع ساحل و دریا توجه شود و اینکه گفته می شود در گردشگری دریایی هیچ اتفاقی نیفتاده نادرست است.

حسنی با اشاره به اینکه از 25 اسفند سال گذشته تا 18 فروردین امسال بیش از 200 هزار نفر از شناورها و قایق‌ها در مازندران استفاده کردند، گفت: این امور نیز یک بخش از گردشگری است و نشان می‌دهد فعالیت‌هایی صورت گرفته است.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران اظهار کرد: برخی از ظرفیت‌ها در دریای جنوب مورد استفاده قرار می‌گیرد در شمال قابل استفاده نیست. همچنین شرایط جغرافیایی، اجتماعی و فرهنگی در شمال از گلوگاه تا رامسر متفاوت است و باید به این نکات توجه شود.

حسنی با اشاره به این که تعطیلات مناسبتی موجی از حضور گردشگران را به مازندران می‌کشاند و برای استان درآمد دارد، اظهار کرد: اینکه گفته می‌شود گردشگری جز زباله برای ما چیز دیگری نداشت قابل نقد است.
کد خبر 36064

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ايرانا ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۹
    در چندين شهر شمال كشور مجتمع تفريحي احداث شده كه حتي ورودي پاركينگ آنها بين 5000 تا 10000 تومانه و اكثر اين مراكز داراي تفريحاتي مثل تله كابين و كارتينگ ، تفريحات دريايي و... هستند كه بين 30000 تا 100000 بسته به نوع تفريح با احتساب ساعت استفاده و يا نوبت استفاده هزينه دريافت مي كنند. عجيبه كه همچنان مسئولين اصرار دارند كه گردشگري در شمال كشور چيزي جز زباله برايشان نداشته...