دکتر ژاک کوبرسی، رئیس اورژانس بیمارستان کلیولند شعبهٔ ابوظبی میگوید: «ما پزشکان و کارکنان بخش اورژانس در خط مقدم هستیم. مثالی میزنم از اینکه چطور فناوری و هوش مصنوعی میتواند جلوی انتشار مواردی نظیر ویروس کرونا و آنفلوانزای فصلی را بگیرد. وقتی سازمان جهانی بهداشت مطلع میشود که ویروس جدیدی مشاهده شده، هوش مصنوعی میتواند بسیار پیش از پزشکان و سازمانهای بهداشت کشورها، عوارض این ویروس را در افراد تشخیص داده و اعلام کند و این ما را بسیار جلو میاندازد، گاه تا یک ماه.»
۵۵ هزار شرکتکننده از ۱۵۹ کشور آمدهاند تا فناوریهایی نوظهور را به نمایش بگذارند و ببینند. نگاهی داریم به برخی از آنها که بناست بهداشت را دگرگون کنند.
آمبولانس خودران مجهز به هوش مصنوعی
دکتر رشید الهاشمی، عضو شورای جوانان در وزارت بهداشت امارات میگوید: «اسم این ماشین را آمبولانس هوشمند گذاشتهایم. به بیماران اورژانسی لباس مخصوصی میپوشانند که وقت بروز مشکل، تمامی دادههای مربوط به علائم حیاتی را به اورژانس بیمارستان میفرستد. به این ترتیب پزشک با داشتن همهٔ دادهها میتواند بیمار را ۲۴ ساعت تحت نظر داشته باشد.
وی میافزاید: «این آمبولانس در آینده، خودران خواهد بود و خودش مستقیم به سراغ بیمار خواهد رفت. در زمان حرکت، چراغهای راهنمایی برای آمبولانس سبز و مسیر مقابلش باز میشود. درون آمبولانس چند دوربین فیلمبرداری با کیفیت بالا هست که بهویژه صورت بیمار را تشخیص داده و چک میکنند و این اطلاعات بسیار مهم را برای کمکرسانان میفرستند. گویی وقتی این آمبولانس به سوی بیمارستان میرود نوعی پزشک مجازی در آن هست.»
نظر شما