سردار امیر رحمت الهی در مراسم تجلیل از میراث بانان برگزیده، گفت: همکاری نیروی انتظامی و وزارت میراث فرهنگی در راه اندازی یگان های حفاظت نمونه ای موفق در پاسداری از ارزش های یک ملت است.
وی با اشاره به اینکه حضور میراث بانان در عرصه های فرهنگی و تاریخی عامل مهم در ارتقای امنیت ابنیه تاریخی است، افزود: هر اندازه هزینه های جرم را افزایش دهیم باز هم خسارت ها و آسیب هایی که متوجه آثار تاریخی و فرهنگی کشور ما می شود، غیر قابل جبران است به گونه ای که بازگشت به اصل و گذشته تاریخی را ناممکن می کند.
وی حفاظت از میراث فرهنگی کشور را وظیفه ای همگانی دانست و گفت: اقدامات بسیار جامع، گسترده و ارزنده ای از سوی همکاران من در یگان های حفاظت از میراث فرهنگی در سال جاری انجام شده که اغلب این رشادت ها در حراست از میراث ملی به دلیل گستردگی فعالیت ها، غیرقابل تبیین و تبدیل به شاخص های کمی است.
وی در تشریح اقدامات انجام شده، خاطرنشان کرد: نظر به افزایش وقوع جرایم نوظهور در فضای مجازی با همکاری خوب دادستانی کشور موفق شدیم با رصد فضای مجازی تعداد 120 سایت متخلف را در سال جاری مسدود کنیم.
وی گفت: ابلاغ اخطاریه های قانونی به مالکان و متصرفان و کسانی که به نحوی در تخریب و آسیب رسانی به آثار فرهنگی فعال بودند از دیگر اقدامات خوب یگان های حفاظت است که در این راستا طی سال جاری 2700 اخطاریه قانونی ابلاغ و از این تعداد 400 مورد منجر به تشکیل پرونده شده است.
فرمانده یگان حفاظت از میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور افزود: یکی از راهبرد های مهم سازمان، استفاده از سرمایه های اجتماعی و ظرفیت های موجود در جامعه است بنابراین در نظر داریم با جذب میراث بانان افتخاری گام مهمی در حراست و صیانت از سرمایه های ملی برداریم.
براساس گزارش سایت پلیس، سردار رحمت الهی خاطرنشان کرد: مشارکت پذیری مردم باید به حداکثر برسد و همه باید حفاظت از آثار فرهنگی را وظیفه ملی تلقی کنند.
نظر شما