در ایران زیبا مکان های زیادی وجود دارد که در فصل سرما تماشاییاند و برای سفر در زمستان مناسبند. از جنوب ایران که از سرمای زمستان به کلی در امان است و میشود در وسط زمستان روی شنهای گرم ساحل خلیج فارس راه رفت تا مناطقی که یکدست سفید و دیدنی میشوند و برای برف بازی جان میدهند. در ادامه به پیشنهاد اسنپ تریپ ۱۰ مکان مناسب سفرهای زمستانی را معرفی می کنیم.
1- کیش
دمای هوای کیش از دی تا فرودین یعنی بهترین موقع سفر به این جزیره به طور متوسط ۱۸ تا ۲۵ درجه سانتیگراد است. کیش در زمستان و موقعی که بیشتر مناطق ایران در سرما فرو رفته، جایی گرم و مطلوب برای سفر است. ورزش های آبی در آن جریان دارد و میتوان در دریایش آب تنی کرد. عصرها به دیدن غروب جزیره رفت و در زیر درختان جایی مثل پارک مرد ماهیگیر دمی لم داد. برای تفریح میتوانید به تم پارک آبی اوشن بروید که تعریف ها حول و حوش آن زیاد است.
2- قشم
قشم هم مثل کیش در زمستان مامن امنی است برای آنهایی که میخواهند از سرمای هوا به دور باشند. بهترین وقت سفر به قشم، جزیره شگفتیها از اوایل آبان تا فروردین است. در این ماهها به اندازه کافی وقت هست که به همه جاهای دیدنی سرک کشید. تنگه چاهکو، دره ستارگان، جنگل حرا و دره تندیسها از جاهایی است که در سفر به قشم باید حتما ببینید. همچنین اگر در زمستان به قشم سفر کنید شانس خوردن یکی از خوش بوترین و خوشمزهترین میوه ها را دارید. گوآوا میوهای است که از آذر تا اسفند میتوان در بندرعباس که ایستگاه اصلی سفر به قشم است، پیدایش کرد. جنوبیها به گوآوا زیتون میگویند.
3- جزیره هنگام
در ۵۴ کیلومتری قشم، جزیره هنگام قرار گرفته، جزیره ای بکر و تقریبا دست نخورده که زیبایی های زیادی دارد، مثل دولفینهایش. برای دیدن دلفینهای هنگام بهترین وقت زمستان است به شرطی که حسابی سحرخیر باشید. از قشم با قایق و لنج خیلی راحت میتوانید به هنگام بروید. دیدن بازارچه های محلی روستاییان و ماهیگیری محلیها را از یاد نبرید.
4- جزیره هرمز
جزیره هرمز به خاک قرمزش رنگش معروف است، خاکی که ترکیب بینظیر و نابی را با آبی دریا به وجود آورده و خودش بهترین سوغات است. در جزیره هرمز دیدن جاهایی مثل دره مجسمهها، جزیره بکر مفنق، دره رنگین کمان و تنگه هرمز را که جایی است بینظیر را نباید از دست داد. جایی که از بالای پرتگاه میتوان رفت و آمد کشتیها را که حالا به صورت نقطههایی بسیار کوچک درآمدهاند دید.
5- چابهار
چابهار، شهر چهار فصل است و در هر فصلی دیدنیست. یکی از این فصلها هم زمستان است که دمای هوا در حدود ۲۵ درجه است. چابهار را به کوههای مینیاتوری و مریخیاش و ساحل آن که در شب از درخشش فیتوپلانپتونها برق میزند و مهتابی میشود، میشناسند. همچنین اسکله ماهیگیری چابهار و بازارهای ساحلیاش بسیار معروف است. در چابهار دیدن پل افشان و تالاب لیپار را هم از دست ندهید.
6-چشمه آبگرم گنو بندر عباس
چشمه آبگرم گنو در ۳۵ کیلومتری بندرعباس یکی دیگر از مقاصد زمستانی مسافران است که در آب های آن، ماهی آوینیوس گینویس زندگی می کنند که در هیچ جای دیگر جهان وجود ندارند! در این چشمه آبگرم برای خانم ها و آقایان دو استخر جدا در نظر گرفته شده است تا بتوانند از خواص آب های گوگردی این چشمه آبگرم استفاده کنند.
7- سازه های آبی شوشتر
برای مسافرت در زمستان انتخاب های دیگری هم هست مثل سازه های آبی شوشتر. سازه های آبی شوشتر مجموعه ای به هم پیوسته از پل ها، بندها و آسیابها، آبشارها و کانال ها و تونل های عظیم هدایت آب است که در ارتباط با یکدیگر کار می کنند و در دوران هخامنشیان تا ساسانیان برای استفاده بیشتر از آب ساخته شده اند. در سفرنامه مادام ژان دیولافوآ باستان شناس فرانسوی، از این محوطه به عنوان بزرگ ترین مجموعه صنعتی پیش از انقلاب صنعتی یاد شده.
8-آبشار آبگرم، مشهد
خیلی ها به قصد زیارت به مشهد سفر میکنند، اما این شهر زیارتی جاذبه های دیگری هم دارد، مثل آبشار آبگرم که زمستان در کنارش بودن خیلی می چسبد. آبشار آبگرم تنها آبشار ایران است که آب گرمی دارد و دمای آن به حدود ۴۰ درجه هم می رسد. این آبشار در حدود ۵ کیلومتری جاده مشهد به کلات نادری و در نزدیکی روستای «آبگرم» قرار دارد.
9- کویر نایبند ، طبس
یکی از انتخاب ها در پاییز و زمستان برای سفر کویرنوردی است و پیشنهاد ما روستای نایبند. روستای نایبند در فاصله ۲۲۵ کیلومتری طبس و در کنار جاده طبس به راور قرار دارد و یکی از زیباترین روستاهای ایران است. روستای نایبند و نخلستان های زیبایش به فاصله کمی از کویر لوت قرارگرفته است و سرسبزیش ترکیب عجیبی را با رنگ خاکستری یکدست کویر به وجود آورده.
10 - روستای آهار تهران
از روستاهای اطراف تهران که برای سفر در زمستان مناسب است، روستای آهار است. در دو طرف این روستا، دو رودخانه پر آب قرار دارد که در پایین روستا به هم وصل میشوند. یکی از جذابیتهای آهار جز طبیعت هزار رنگش آبشاری است به نام آبشار شکر آب. آتشگاه باستانی قصران هم در ارتفاعات روستا که قدمتش به زمان ساسانیان برمی گردد، از دیدنیهای آهار است.برای حرکت به سمت آهار از تهران، باید راهی جاده لشگرک شوید و مسیر این جاده به سمت فشم را در پیش بگیرید. بعد از حاجیآباد و اوشان به روستای آهار میرسید.
نظر شما