۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۴
عمل بینی چگونه انجام می شود؟

عمل بینی یا رینوپلاستی عبارت است از جراحی تغییر شکل بینی. انگیزه‌ی انجام این جراحی می‌ تواند تغییر ظاهر بینی، بهبود تنفس یا هر دو باشد.

چمدان - قسمت بالایی ساختمان بینی از استخوان و قسمت پایینی آن از غضروف تشکیل شده است. با رینوپلاستی می‌ توان استخوان، غضروف، پوست یا همه‌ی این ها را اصلاح کرد.

اما مانند هر جراحی دیگری که عوارض خاص خود را دارد، نباید از عوارض عمل بینی غافل شد.

عمل بینی می ‌تواند اندازه، شکل یا تناسبات بینی را تغییر بدهد. علاوه ‌بر زیبایی بعضی از مردم به‌ خاطر رفع صدمات ناشی از سوانح، اصلاح نقایص مادرزادی یا بهبود برخی مشکلات تنفسی به انجام این جراحی روی می ‌آورند.

 

چگونگی عمل بینی:

عمل بینی از آن ‌دسته جراحی‌ هایی است که درمورد همه‌ی افراد دارای مراحل دقیقا یکسانی نیست. به این معنی که هر عمل بینی در نوع خودش منحصر به ‌فرد است و براساس آناتومی و اهداف خاص همان فرد انجام می‌ شود.

عمل بینی می ‌تواند به دو روش باز و بسته انجام شود. جراح برای اینکه بتواند اصلاحات لازم را روی استخوان و غضروف بینی‌ اعمال کند، بسته به روش و پیچیدگی جراحی، فرد باید تحت بی ‌حسی موضعی یا بیهوشی عمومی قرار بگیرید.

 

نتیجه‌ عمل بینی:

هر تغییر کوچکی در ساختار بینی حتی در اندازه‌ی میلی ‌متری می ‌تواند روی ظاهر صورت تأثیر بگذارد. اگر برای انجام عمل بینی به جراحی حاذق و باتجربه مراجعه کنید، می ‌توانید امیدوار باشید که نتیجه‌ی رضایت ‌بخشی خواهید گرفت. خیلی مهم است که هم خودتان از نتیجه‌ی عمل راضی باشید و هم جراح‌ تان از مشاهده‌ی نتیجه‌ی کارش احساس رضایت کند.

 گاهی هم شاید تغییرات کوچک کافی نباشند و با جراحتان به این نتیجه برسید که جراحی دیگری برای انجام اصلاحات بیشتر انجام دهید. معمولا در چنین مواردی باید حداقل یک سال برای انجام عمل دوم صبر کنید، زیرا بینی ‌تان می ‌تواند در عرض این مدت تغییراتی بکند.

 

کدام جراح را برای عمل بینی انتخاب کنیم؟

عمل بینی معمولا توسط جراح پلاستیک، جراح پلاستیک صورت یا متخصص گوش‌ و حلق بینی انجام می‌ شود.

کسی را برای انجام عمل بینی انتخاب کنید که دارای تخصص و مدارک حرفه ‌ای است و مکررا این عمل را انجام می‌ دهد.

 همچنین جراحی را انتخاب کنید که تجربه و اعتبارش در میان بیماران و سایر پزشکان زبانزد باشد و نیز اطمینان حاصل کنید که جراح کارتان را در بیمارستانی با امکانات مجهز انجام دهد.

 با رعایت این موارد می‌ توانید عوارض عمل بینی ‌تان را به کمترین مقدار برسانید. ضمنا لازم است که جراح روند عمل را به زبان ساده برایتان توضیح بدهد تا از آنچه قرار است روی بینی‌ تان انجام بگیرد آگاه باشید.

پروتز سینه:

پروتز سینه، جهت ایجاد سینه‌ های بزرگ‌ تر و حجیم ‌تر انجام می ‌شود و ظاهری زیباتر و جوان ‌تر به سینه ‌هایی که در اثر شیردهی یا کاهش وزن، یا بیماری‌ های مختلف، یا به صورت ژنتیکی کوچک هستند، یا به حالت افتاده، شل و آویزان شده اند، می ‌دهد.

 

اهداف پروتز سینه :

با انجام عمل پروتز سینه، می‌ توان به این نتایج دست پیدا کرد:

·         بزرگ کردن حجم سینه ‌هایی که به صورت طبیعی کوچک است.

·         بازیافتن شکل اولیه سینه پس از حاملگی، کاهش وزن و یا شیر دادن به نوزاد.

·         بازیافتن تقارن سینه زمانی که بر اثر گذشت زمان یا یک اتفاق سینه شکل متقارن خود را از دست می ‌دهد.

·         بازیابی شکل اولیه سینه پس از جراحی.

 

توجه داشته باشید که به طور کلی عمل‌های جراحی پلاستیک به دو دسته‌ کلی عمل‌ های بازیابی و عمل ‌های زیبایی تقسیم می ‌شود.

جراحی بازیابی و بازسازی سینه که عموماً پس از سرطان سینه انجام می ‌شود در دسته اول قرار می‌ گیرد، اما جراحی افزایش حجم سینه جزء جراحی‌ های پلاستیک با هدف زیبایی قرار می ‌گیرد.

 

انواع پروتز سینه

انواع پروتز سینه براساس میزان برجستگی، شکل ظاهری، جنس و مواد تشکیل‌دهنده مشخص می شود. که از نظر میزان برجستگی به سه نوع پروتز با میزان برجستگی کم، زیاد و خیلی زیاد تقسیم می شود.

از نظر شکل ظاهری نیز پروتز سینه به دو نوع پروتز سینه گرد و پروتز سینه اشکی (آناتومیکال یا قطره‌ اشکی) تقسیم می شود.

 

کد خبر 246713

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 7 =