چمدان: یورونیوز نوشت: برای تامین مالی این مرکز، یک بودجۀ ۲۰ میلیون دلاری اهدا شده است و هدف از راه اندازی آن، گرد آوردن تمام دانشمندان و پژوهشگرانی است که در دانشگاه کالیفرنیا به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های آمریکا با ۱۰ دانشگاه و مرکز علوم پزشکی در حوزه‌های جامعه‌شناسی، روانشناسی و عصب شناسی به تحقیق دربارۀ علم مهربانی پرداخته‌اند.

این موسسه حتی از پژوهشگران فعال در این موضوع در دیگر نهادهای علمی بین‌المللی نیز دعوت به کار کرده است.

بنیانگذاران موسسه تحقیقاتی «Bedari Kindness Institute» همچنین می‌گویند فرصتی را فراهم خواهند کرد تا یافته‌های علمی این دانشمندان در دنیای واقعی نیز به اجرا گذاشته شود.

از جمله پرسش‌هایی که دانشمندان در این مرکز تحقیقات به دنبال پاسخ آن هستند، این‌که چه تحولی در درون بدن پیش می‌آید که یک شخص در داخل قطار یا اتوبوس، صندلی خود را به فرد دیگری واگذار می‌کند و به همدلی با دیگران می‌پردازد؟ چرا بعضی‌ها داوطلبانه زمانشان را صرف کمک به دیگران می‌کنند؟ مهربانی چگونه گسترش می‌یابد و آیا تاثیری بر مغز ما دارد یا خیر؟ یا چگونه می‌توان افراد ناعادل را تشویق به انجام اقداماتی مبتنی بر مهربانی کرد؟

انسان‌شناسان این مرکز نیز در حال مطالعۀ چگونگی گسترش مهربانی از فردی به فرد دیگر یا از گروهی به گروه دیگر هستند و روانشناسان می‌خواهند بدانند چگونه می‌توان با مهربانی روحیۀ افراد را بهبود بخشید و علائم افسردگی را کاهش داد.

بینانگذاران این موسسه امیدوارند بتوانند از نتایج این تحقیقات و تبادل افکار میان دانشمندان مرتبط، برای توانمندسازی شهروندان و ساختن جوامعی انسانی‌تر استفاده کنند.
کد خبر 246310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 13 =