زلزله به آثار آذربایجان غربی آسیب نزد | سرکشی از بناها ادامه دارد

چمدان: جلیل جباری مدیرکل میراث فرهنگی آذربایجان غربی  با اشاره به زمین‌لرزه ۴/۴ ریشتریشنبه ۲۳ شهریور در منطقه سیه‌چشمه این استان،گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده آسیبی به آثار و بناهای تاریخی این استان نرسیده است.

او افزود: به محض وقوع زمین لرزه در این استان، نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی به حالت آماده باش در آمدند و بررسی و سرکشی از بناهای تاریخی به منظور صیانت هرچه بیشتر از آن ها از سوی کارشناسان این اداره‌کل و یگان حفاظت میراث فرهنگی آغاز شد.

جباری گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد، تمام آثار و بناهای تاریخی این استان سالم هستند و هیچ گونه آسیبی بر اثر زلزله دیشب به آن‌ها وارد نشده است.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: با این حال، یگان حفاظت و نیز کارشناسان میراث فرهنگی این اداره‌کل به منظور صیانت هرچه بهتر از این آثار تاریخی، در آماده باش هستند و سرکشی و بازدید از بناهای تاریخی همچنان ادامه دارد.
کد خبر 244357

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =