چمدان: پیروز حناچی در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: از تلاش همکاران آتش نشانم در جریان آتش سوزی میدان حسن آباد که مانع سرایت و گسترش آتش شدند، سپاسگزارم. در کنار پیگیری بازسازی سریع میدان حسن آباد که بخشی از هویت تاریخی تهران زیباست، نظارت بر ایمنی اماکن تجاری و انبارهای پیرامون آن را با جدیت دنبال خواهیم کرد.

آتش سوزی انبار ابزارآلات بخشی از ساختمان‌های تاریخی میدان حسن آباد را درگیر کرد و موجب تخریب بخشی از بناهای تاریخی این میدان شد.

[related-post id="235439"]

به گزارش چمدان، میدان حسن‌آباد که در طول تاریخ نام‌هایی مثل «میدان ملک‌المتکلمین»، «میدان هشت گنبد»، «میدان پهلوی» یا «میدان ۳۱ شهریور» را به خود دیده است در بافت تاریخی تهران در تقاطع خیابان امام خمینی (سپه) با خیابان حافظ و خیابان وحدت اسلامی (خیابان شاهپور) واقع شده‌ است.

میدان حسن‌آباد که پس از انقلاب به «میدان ۳۱ شهریور» تغییر نام یافته بود دوباره به نام «حسن‌آباد» ثبت شد. میدان حسن‌آباد از میدان‌های تاریخی و بخشی از بافت تاریخی و سنتی تهران قاجاری است.

این میدان و ساختمان‌های گنبدی پیرامونش در سال ۱۳۰۹ ساخته و به بهره‌برداری رسید. این مجموعه در تاریخ ۱۶ فروردین ۱۳۷۷ با شمارهٔ ثبت ۱۹۷۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

[related-post id="235434"]

[related-post id="235390"]
کد خبر 235580

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نظام ۱۴:۱۶ - ۱۳۹۸/۰۴/۲۹
    بله! در کشوری که اماکن تاریخی را تبدیل به پاساژ و انبار و محل کسب و کار- یا به حال خود رها میکنند تا تبدیل به محل معتادین و غیره شود، دیگر چه انتظاری از تخریب نشدن آنها میتوان داشت؟ چرا باید یکی از زیباترین میادین ایران محل کسب و کار باشد؟ کجای دنیا از این خبرها هست؟ مگر بازار بزرگ تهران نیست؟ مکانی که از نظر معماری و مهندسی در دنیا کم نظیر - بلکه بی نظیر است، اینطور در معرض تخریب و رهاشدگی و نابسامانی و .... قرار گرفته و خدا میداند کی فرو ریزد؟ در اروپا نمیگذارند کسی به آثار تاریخی دست بزند، در ایران این آثار را دستی دستی در معرض تخریب قرار میدهند، یادگاری می نویسند، با کارد کنده کاری میکنند، و.... - این هم یعنی تمدن و فرهنگ یک ملت شریف و نجیب !!!!!