چمدان: حجت الله ایوبی در نشست تخصصی «گردشگری، محور تعامل سازنده با جهان» که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد گفت: ایران جز پنج کشوری است که دارای آثار تاریخی و هفتمین کشور در داشتن جاذبه‌های طبیعی محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: کشور آذبایجان که جمعیتش کمتر از ۹ میلیون نفر است سال گذشته ۳ میلیون گردشگر خارجی داشته که ما برای آنها خوشحال هستیم ولی ایران در جذب همین گردشگر اسلامی منطقه نیز موفقیت نداشته است.

ایوبی با تاکید بر اینکه حضور گردشگران در منطقه می‌تواند سبب حفاظت از آثار تاریخی و باستانی در آن منطقه شود گفت: توسعه گردشگری در کشور نیازمند اجماع ملی است و سازمان میراث فرهنگی قادر به این کار نیست و بهتر است سران قوا تمهیداتی برای توسعه آن بیاندیشند.

سیدرضا هاشمی مدیرکل دیپلماسی گردشگری وزارت امور خارجه نیز در این نشست به مأموریت دفتر دیپلماسی گردشگری در وزارت امور خارجه که متأثر از این نگرش تبیین شده است، اشاره کرد و گفت: سه هدف عمده شامل معرفی چهره واقعی ایران به جهان از طریق ادراک مستقیم عناصر سیاسی و اقتصادی و مبارزه با ایران‌هراسی، ایجاد همبستگی حوزه‌های تمدنی ایران با تمرکز بر اشتراکات فرهنگی و توسعه اقتصادی از طریق جذب گردشگران خارجی از سوی اداره دیپلماسی گردشگری در وزارت امور خارجه دنبال می‌شود.

فابیو کاربونه در پیامی ویدئویی در نشست تخصصی «گردشگری، محور تعامل سازنده با جهان» که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد به پیشینه ایران در گفت‌وگوی تمدن‌ها اشاره کرد و با ارجاع به حجاری‌های صلح‌آمیز پرسپولیس گفت: ایرانی‌ها از گذشته دست دیگران را می‌گرفتند و راهنمایی می‌کردند. مهمان‌نوازی ایرانی‌ها هم از این روحیه نشأت گرفته که فراتر از شاخصه‌های بین‌المللی است.

وی با تاکید بر این‌که به گردشگری نباید نگاه پول‌سازی داشت، درباره ضرورت توجه به راهبردهای مسولانه برای توسعه گردشگری با مشارکت عمومی و آموزش جامعه محلی با هدف کاهش اثرات مخرب گردشگری، اظهار کرد: باور دارم که ایران می‌تواند جز ۱۰ مقصد برتر گردشگری باشد، ایران می‌تواند از گردشگری به عنوان ابزاری برای صلح و گفت‌وگو استفاده کند و الگوی مناسبی برای توسعه گردشگری پایدار و مسئولان باشد که صرفاً دنبال منافع اقتصادی نیست.
کد خبر 234710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 7 =