روستای چهارصد ساله ورکانه ویژگی دیگری نیز دارد. این روستا محل احیای اسب اصیل ایرانی (نژاد عرب خوزستان) توسط مری لیلی قراگوزلو از ملاکان بزرگ منطقه بوده است به همین دلیل نیز دو اصطبل قدیمی و تعداد بسیار زیادی از ابزارآلات تاریخی پرورش اسب در این روستا وجود دارد.
چه چیزهایی در ورکانه را ببینیم؟
باغهای گردو، زردآلو، سیب و ... از تفرجگاههای این روستا هستند و معمولا باغداران این روستا به گردشگران اجازه میدهند که در باغهایشان بنشینند و از مناظر آن لذت ببرند. رودخانههای ورکانه و چشمههای آن نیز طبیعتی دلنشین و زیبا به این روستا دادهاست.

اصطبل مهری خانم که یک اصطبل تاریخی است و بنایی چلیپایی دارد از دیگر جاذبههای گردشگری این روستا به حساب می آید.
[caption id="attachment_2151" align="aligncenter" width="450"]

اگر به سفرهای زمستانی علاقه دارید ورکانه زمستانهای مفصلی دارد. اگر در شهری زندگی میکنید که گرمسیر است یا آرزوی آمدن یک برف حسابی در سالهای اخیر در دلتان مانده، در زمستان به ورکانه سفر کنید و از تفریحات زمستانی لذت ببرید البته باید حتما تجهیزات و لباس به همراه داشته باشید.
[caption id="attachment_2156" align="aligncenter" width="800"]

اما نباید از یاد ببریم که روستای ورکانه با بافت سنگی منحصر به فردش اصلیترین دلیل سفر گردشگران به این روستاست.
[caption id="attachment_2166" align="aligncenter" width="705"]

چه بخوریم در ورکانه؟
کباب و انواع آش از جمله غذای محلی این منطقه به حساب میآید. در ورکانه می توانید از مردم محلی بخواهید که به شما غذای محلی بفروشند و یا خودتان از خانه غذای دیگری ببرید. در ورکانه رستوران وجود ندارد.
کجا اقامت کنیم در ورکانه؟
ورکانه روستای هدف گردشگری است. در همین راستا بخش خصوصی اقدام به ایجاد یک اقامتگاه بوم گردی کرده است، اقامتگاه بومگردی ورکانه نمایی کاملا هماهنگ با روستا دارد و مجهز به حمام، سرویس بهداشتی ایرانی و سرویس بهداشتی فرنگی در فضای عمومی اقامتگاه است.
[caption id="attachment_2169" align="aligncenter" width="600"]

چطور به ورکانه برویم؟
در مسیر همدان به ملایر در جاده سد اکباتان خروجی به سمت روستای ورکانه میرود از همدان تا ورکانه 23 کیلومتر راه است و حدود نیم ساعت طول میکشد تا از همدان به ورکانه بروید.
نظر شما