چمدان: على اصغر مونسان 21 اسفند ماه در جلسه ستاد خدمات سفر با تاكيد بر اهميت ايمنى در سفرهاى نوروزی گفت: كنترل قيمتها بسيار مورد تاكيد دولت است، بحث هواپيما را جدى بگيريم و حداكثر نظارت بر محدود شدن چارترىها باشد به طوری که بليت هواپيما سوژه نباشد. آژانسى خارج از سياستها عمل نكند و قيمت هواپیما كام مردم را تلخ نكند.
وى با بیان اینکه مسائل بهداشتى رستورانها و هتلها تحت نظارت كافى قرار بگيرند گفت: توزيع سفر گره ترافيكى را كم میكند. 8-7 ساعت ترافيك كام مردم را تلخ مىكند، چند گره ترافيكى در مسيرها وجود دارد كه اميدواريم حل شود. تاكيد ما توزيع يكنواخت سفر است. استانهاى شرقى و غربى بايد سهم بيشترى از مسافران داشته باشند.
[related-post id="213421"]
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: پيش بينى ما افزايش گردشگرى داخلى است. ٣ ميليون كاهش در سفر خارجى در ١١ ماهه امسال داشتيم. اگر اين تعداد به سفر داخلى اضافه شود حدود ٢٠ درصد افزايش سفر خواهيم داشت. علاوه بر اينكه افزايش گردشگران خارجى هم در نوروز پيش بينى مىشود.
وى با بیان اینکه تنوع گردشگرى در دستور كار بوده است گفت: از ٤٠٠ واحد بومگردى به بيش از ١٥٠٠ واحد رسدهايم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگى ادامه داد: ما در رسيدگى به شكايات به دنبال تنبيه نيستيم، اگر چه بايد اين برخورد قانونى انجام شود. هدف اصلى ما رضايتمندى گردشگران است به همين خاطره درخواست كرديم رسيدگى به شكايات در لحظه باشد.
مونسان گفت: اپليكيشن ما و سامانه تلفنى ما براى رسيدگى به شكايات است و خواهش مىكنيم همه دستگاهها هماهنگ باشند چرا كه نمىشود براى هر موضوعى يك شماره اعلام كنيم.
او ادامه داد: بيش از یک ميليون نفر مستقيما درگير خدمات رسانى به مردم در نوروز هستند.
به گزارش چمدان، رئیس سازمان میراث فرهنگی در جمع خبرنگاران نیز گفت: در ايّام نوروز ١٤٠ فروند هواپيما، ٣٨ فروند هلى كوپتر سازمان هلال احمر، ١٤٥٠٠ دستگاه اتوبوس، ٧٦ فروند شناور، ٥٨ فروند شناور مسافرى، ١٢هزار واحد اقامتى، ٥٥٠٠ دستگاه آمبولانس، ٦٤ اتوبوس آمبولانس و ٢٣٥ رام قطاردر خدمت مردم هستند.
او ادامه داد: رئيس جمهور تاكيد بسيارى بر سفر با نشاط داشتند.
مونسان در مورد شهركهاى گردشگرى گفت: شوراى عالى شهرسازى و معمارى مصوبهاى را در اين مورد به استانها ابلاغ كرده بود كه ما به عنوان متولى به خاطر در نظر نگرفتن تمهيدات لازم مخالفت كرديم. نگرانيم از نام گردشگرى سوء استفاده شود و شهركها تبديل به شهركهاى ويلاسازى و زمين خوارى شود و گردشگرى را بدنام كنند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی در مورد خارج شدن كاخ ثابت پاسال از ثبت ملى نیز تاکید کرد: كاخ ثابت پاسال از ثبت ملى خارج نمىشود.
کاخ ثابت پاسال که با عنوان «کاخ ورسای ایران» یا «قصر سنگی» هم شناخته میشود در آغاز متعلق به حبیبالله ثابت (معروف به ثابت پاسال) سرمایهدار نامور ایرانی در پیش از انقلاب بوده است که پس از انقلاب مصادره شد. این ساختمان به عنوان بزرگترین خانهٔ تهران در انتهای شمالی خیابان جردن (آفریقا یا نلسون ماندلا) در منطقهٔ امانیه تهران جای گرفته است و معماری آن از روی الگوی معماری قصر پتی تریانو (تریانوی کوچک) در ورسای ساخته شده است.
«ثابت پاسال» را یکی از معدود نمونههای باقیمانده از خانه- باغهای ایرانی در منطقه آفریقا (جردن) تهران و حتی «بزرگترین خانه تهران» مینامند، خانهای با وسعت ۱۲ هزار مترمربع که هر چند به نظر میرسد در بین مجتمعهای مسکونی و تجاری گیر افتاده، اما به واسطه طرحهایی که مالکِ بنا قبل از ثبت ملی به میراث فرهنگی ارائه کرده، احتمال بالا آمدن برجی همقد و طراز دیگر ساختمانهای اطراف آن دور از ذهن نیست.
[related-post id="17056"]
کد خبر 213428
نظر شما