چمدان: علیاصغر مونسان رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: میزان هزینهکرد گردشگران با توجه به رویکرد آنها برای سفر متفاوت است، گردشگران سلامت حدود 2400 تا 2500 دلار و گردشگران زیارتی بین 300 تا 400 دلار هزینه میکنند.
وی ادامه داد: یکی از اتفاقات مثبت در این حوزه، تبدیل گردشگران زیارتی به گردشگران ترکیبی است، امروز بیشتر افرادی که به قصد زیارت وارد کشور ما می شوند از جاذبههای طبیعی ایران هم استفاده میکنند، متوسط هزینهکرد گردشگران در ایران بین 1300 تا 1400 دلار است که بنا بر آمار ورودی، سال گذشته حوزه گردشگری 7 و نیم میلیارد دلار درآمد ارزی برای کشور داشته است.
[related-post id="208904"]
او در مصاحبه تلویزیونی خود اضافه کرد: با توجه به اینکه گردشگری یک حوزه فرابخشی است، برای احتساب دقیق درآمد این حوزه باید سیستم حسابهای اقماری گردشگری شکل بگیرد، به طور مثال بخش حمل و نقل هوایی یکی از موضوعات مهم در سفر و گردشگری محسوب میشود اما درآمدهای این بخش در حوزه حمل و نقل محاسبه میشود، با استفاده از حسابهای اقماری گردشگری میتوانیم درآمدهای مستقیم و غیرمستقیم گردشگری را محاسبه کنیم.
معاون رئیس جمهوری افزود: پیگیریها و مذاکرات با بانک مرکزی و سازمان آمار برای شکلگیری و راه اندازی حساب های اقماری گردشگری آغاز شده است و امیدواریم به زودی شاهد این اتفاق مثبت در حوزه گردشگری باشیم.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به ترکیب گردشگران ورودی به کشور، گفت: امروز بسیاری از گردشگران منطقهای و فرامنطقهای برای بهرهگیری از امکانات و تجهیزات پزشکی و درمانی وارد ایران میشوند، به صورت کلی میتوان گفت گردشگران منطقهای به طور عمده با رویکرد گردشگری سلامت، طبیعت گردی و زیارت به ایران سفر میکنند و گردشگران فرامنطقهای، بیشتر برای بازدید از جاذبههای فرهنگی و تاریخی به کشور ما میآیند.

کد خبر 209636
نظر شما