چمدان: جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای خطاب به رئیس بنیاد مستضعفان نسبت به استقرار دفاتر کار محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق و عزت‌الله ضرغامی رئیس پیشین سازمان صداوسیما در اماکن بنیاد مستضعفان واکنش نشان داده است.

این جنبش دانشجویی از محمد سعید‌ی‌کیا پرسیده است با عنایت به رسالت مقدس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی مبنی بر «صرف اموال منقول و غیرمنقول مصادره‌ای از رژیم سابق به نفع مستمندان، کارگران و کارمندان ضعیف» ضرغامی و احمدی‌نژاد شامل کدام یک از سه دسته فوق بوده و بر اساس کدام منطق از این امتیاز بهره می‌برند؟

اما ایرنا در گزارشی به بررسی ساختمانی که در اختیار ضرغامی است و جنبش عدالتخواه دانشجویی نسبت به آن معترض شده پرداخته است.

ساختمان دو طبقه دوران پهلوی اول

ساختمانی که عزت‌الله ضرغامی در آن برای کار مستقر است، ساختمانی قدیمی و متعلق به دوره پهلوی اول با دو حیاط مجزاست. این ساختمان در خیابان پاستور بعد از اولین گیت بازرسی در سمت راست خیابان قرار دارد؛ همان ساختمانی که ضرغامی بعد از پایان مسئولیت 10 ساله‌اش در سازمان صداوسیما، قرارهای صبحانه خود را با مسئولان، چهره‌‌های سیاسی، فرهنگی و هنری در آن برگزار می‌کند. هر از گاهی هم تصاویری از آن منتشر می‌شود، اما این تصاویر نمی‌‌تواند گویای وسعت، زیبایی و قدمت این ساختمان باشد.

به گفته ضرغامی این ساختمان حدود 70 سال سن دارد.

[caption id="attachment_201761" align="aligncenter" width="1080"]ماجرای استقرار عزت الله ضرغامی در ساختمان پهلوی اول یک تشکل دانشجویی این سئوال را مطرح کرده است با عنایت به رسالت مقدس بنیاد مستضعفان مبنی بر «صرف اموال منقول و غیرمنقول مصادره‌ای از رژیم سابق به نفع مستمندان، کارگران و کارمندان ضعیف» ضرغامی و احمدی‌نژاد شامل کدام یک از سه دسته فوق بوده و بر اساس کدام منطق از این امتیاز بهره می‌برند؟[/caption]

استخر و بالکنی دلنشین

ساختمان از دو طبقه تشکیل شده که پله‌هایی عریض در سمت راست در ورودی، دو طبقه را به یکدیگر وصل می‌کند. مقابل در ورودی چند اتاق است که با درخواست مسئول دفتر رئیس سابق سازمان صداوسیما به یکی از اتاق‌ها که گفته می‌شود اتاق «مهندس ضرغامی» است هدایت می‌شویم.

با ورود به این اتاق، حیاط پشتی ساختمان مقابل چشمانمان ظاهر می‌‌شود که یک بالکن بزرگ دارد. همان بالکنی که در تصاویر منتشر شده از صبحانه‌های سیاسی ضرغامی بارها در رسانه‌ها دیده شده است؛ حیاطی با درخت‌ و فضای سبز و یک استخر. به جز محوطه سرسبز، بخشی از حیاط که سنگفرش است به سرگرمی ساکنان این ساختمان اختصاص دارد. «گل کوچک» و والیبال دو ورزشی است که ضرغامی می‌گوید در این محوطه با مسئول دفترش و دیگر کارکنان این ساختمان بازی می‌کند.

ساختمانی تحت پوشش نهادهای حفاظتی
ساختمانی که عزت‌الله ضرغامی در آن برای کار مستقر است، ساختمانی قدیمی و متعلق به دوره پهلوی اول با دو حیاط مجزاست. به گفته ضرغامی این ساختمان حدود 70 سال سن دارد

او در بخشی از توصیفش از موقعیت مکانی این ساختمان می‌گوید ساختمانی که در آن سکونت دارد تحت پوشش نهادهای حفاظتی است و با اشاره به سمت راست و چپ این ساختمان نام این نهادها را اعلام می‌کند.

با این حال، ضرغامی می‌گوید هر دو طبقه این ساختمان در اختیار او نیست و او و همکارانش فقط سه اتاق از طبقه اول را اشغال کرده‌اند.

رئیس پیشین سازمان صداوسیما درباره علت حضور و اینکه چه فرد و نهادی این ساختمان را در اختیار او قرار داده است هم توضیح می‌دهد. به گفته او رهبر انقلاب بعد از پایان مسئولیتش در صداوسیما این ساختمان را در اختیار او قرار داده‌اند تا نزدیک به ایشان باشد.

مأموریت رهبری

ضرغامی در توضیح علت نزدیک بودن محل کارش به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای می‌گوید:‌ بعد از اینکه مسئولیتم در صداوسیما به پایان رسید، رهبری یک حکم مستقل به من دادند و دو مأموریت در شورای‌عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی به من سپردند. ایشان البته معمولاً حکم به این شکل برای اعضا صادر نمی‌کنند، یعنی افراد یا شخصیت حقوقی‌شان عضو این شوراهاست یا شخصیت‌های حقیقی که هستند معمولاً به‌صورت جمعی حکم کلی می‌گیرند. در حکم مستقلی که رهبری به من دادند، چهار راهبرد برای من تعیین کردند که من برای این چهار راهبرد طرح‌هایی دارم. بخشی در جلسات شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی خود را نشان می‌دهد و بخشی هم در جاهای دیگری که به مسائل کلی فرهنگی و فضای مجازی مربوط می‌شود. یکی از کارهایی که رهبری انجام می‌دهند استفاده از نظرات کارشناسی همه افراد است، لذا من به‌عنوان یک کارشناس در جلسات مرتبط با حوزه کارشناسی در دفتر شرکت می‌کنم و برای آن جلسات مطالعه و تحقیق می‌کنم، با دیگران جلسه می‌گذارم و جمع‌بندی می‌کنم تا در آن جلسات با آمادگی حضور پیدا کنم. از این دست مأموریت‌ها زیاد دارم که دفتر رهبری تصمیم گرفتند دو سه اتاق نزدیک به خودشان به من بدهند که ارتباط‌ها را انجام دهم.

وی اضافه می‌کند: ما اینجا سه اتاق داریم. طبقه دوم اینجا برای ما نیست. سه اتاق داریم که یکی در اختیار منشی، یکی برای بنده و یک اتاق هم اتاق جلسات و تمام فعالیت‌های من در حوزه‌های فرهنگی و گفت‌و‌گو با افراد مختلف است. این ساختمان یک ساختمان قدیمی 65، 70 ساله است که بازسازی شده و نزدیک به همه نهادهای دولتی هم هست که کار ما را راحت می‌کند.

ضرغامی درباره هزینه‌‌های دفتری که به گفته او رهبری در اختیارش گذاشته است نیز توضیحاتی داد: اینجا بودجه‌ای برای فعالیت‌ها ندارد. برای کارهای جاری معمولاً ماهیانه چند میلیون خودشان هزینه می‌کنند.
کد خبر 201683

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 9 =