وی ادامه داد: نازک کاری و ساخت سازه این بنا با هم جلو رفته است برای مثال در طبقه 3 بتن میریختند و در طبقه اول نازک کاری انجام شد. گفته میشود که بعد از سالها این بنا هنوز خرج بازسازی نداشته است.
درویش با بیان اینکه این بنا در سال 53 تحویل داده شده است، افزود: محلولی که در ساخت استفاده میکردیم برای اینکه به پیآسیب نرساند را در فاضلابی جداگانه رختیم که بعد از 53 سال 11 کیلو نقره خالص باقی مانده از محلول در آن محل پیدا شد. برای ساخت این بنا همه پیشبینیها انجام شده است.
خاطره جهانگیر درویش از ساخت ورزشگاه تختی را بشنوید:
[audio mp3="https://www.chamedanmag.com/oldwp/2018/10/mp3.mp3"][/audio]
[caption id="attachment_184920" align="aligncenter" width="1280"]برسر یکی از کابل کشیهای ورزشگاه تختی با مهندسی بگو مگو کردم و با آجر به سمتش رفتم. او فرار کرد و بعد رئیسش گفت که مشکل حل شده است. تعلق به کار در تمام ریزه کاریهای این پروژه وجود داشت[/caption]
وی اظهار کرد: برسر یکی از کابل کشیها با مهندسی بگو مگو کردم و با آجر به سمتش رفتم. او فرار کرد و بعد رئیسش گفت که مشکل حل شده است. تعلق به کار در تمام ریزه کاریهای این پروژه وجود داشت.
درویش گفت: در ابتدای پروژه فکر کردم پیمانکاری خارجی از آلمان بیاورم که آلمانیها گفتند غیرممکن است و به من یک شام دادند که نظرم را عوض کنم اما آخر گفتم در مملکت خودم مناقصه برگزار میکنم. این کار را انجام دادم و بالاخره آن را ساختیم اگر چه پیمانکار در اول نمیدانست با چه چیزی روبروست.
او با تاکید بر اینکه من به این خاک تعلق خاطر دارم تاکید کرد: این پروژه به دست ایرانیها و آدم های معمولی انجام شد.

نظر شما